RING53 63 55 75

DØGNSERVICE i hele landet, samt Sverig​e

Kloakservice med kvalitet i fokus​

​Oplever du problemer med kloakken, eller trænger den til en reparation? Hos Dansk Kloak Tv tilbyder vi kloakservice og reparationer til både private og erhverv. Vi tilbyder døgnservice i Brøndby, Vallensbæk og Rødovre. Vores professionelle medarbejdere medbringer altid opdateret udstyr af bedste kvalitet, så vi kan udføre kloakservice til vores kunders fulde tilfredsstillelse.

Vi tilbyder kloakservice med kort varsel

Kloakproblemer kan opstå akut og uventet, og hvis kloakken er i stykker, er du forhindret i mange af hverdagens gøremål. Vi er altid klar til at rykke ud og hjælpe dig med akutte kloakproblemer, så din kloak hurtigt kan fungere optimalt igen.

Hos Dansk Kloak Tv bliver opgaverne udført af kvalificerede og erfarne medarbejdere. 

Vores medarbejdere har op til 20 års erfaring inden for fagområdet, hvilket betyder, at de altid udfører deres opgaver til fuld tilfredsstillelse.

Vi er medlem af Dansk byggeri og DTVK – Danske tv firmaers kontrol ordning. Dette sikrer en ensartet og kontrolleret kloakservice, da vi løbende bliver kontrolleret af de to forbund.

Kontakt os i dag og hør mere

Hvis du står i en akut situation, og du mangler akut kloakservice til at løse dit kloakproblem, er vi den rette virksomhed at henvende sig til. Kontakt os på telefon 53 63 55 75 eller på e-mail flemming@danskkloaktv.dk.

Dansk Kloak Tv Aps​

​​Skolevang 15

2660 Brøndby Strand

CVR: 37 67 43 46

​Kontakt os i dag

​​Telefon: 53 63 55 75

E-mail: flemming@danskkloaktv.dk

DØGNSERVICE i hele landet, samt Sverig​e

​Vi er medlem af

Dansk Kloak Tv
Skolevang 15
2660 Brøndby Strand
Tlf.: 53 63 55 75
CVR: 27111173
flemming@danskkloaktv.dk