RING53 63 55 75

DØGNSERVICE i hele landet, samt Sverig​e

Kloakrensning og kloakspuling til fornuftige priser​

​Skal du have din kloak renset? Eller arbejder du inden for et erhverv, hvor din virksomhed har brug for et eksternt firma til at varetage kloakrensning og kloakspuling? Hos Dansk kloak Tv varetager vi alle opgaver inden for kloakrensning og kloakspuling af alle former for kloakledninger. Vi udfører vores services døgnet rundt på Sjælland, så vi kan hurtigt hjælpe ved akutte problemer. Alle vores ydelser fås tilmed til overkommelige priser.

Veluddannet personale til at udføre kloakrensning og kloakspuling

I vores virksomhed har vi udeluddannede og professionelle medarbejdere, som altid er klar til at udføre kloakrensning og kloakspuling til kundens fulde tilfredsstillelse. Vi sætter altid kunden i fokus og er klar på at lytte til jeres individuelle behov. Vores ydelser er præget af kvalitet, og vi bruger altid opdateret udstyr til at udføre opgaverne. Vi er medlem af Dansk Byggeri og DTVK, hvilket også sikrer kvalitet af vores arbejde. Samtidig har vi 20 års erfaring inden for branchen.

Mange erfaringsområder så vi dækker bredt inden for faget

Vi har mange erfaringsområder, og vi udfører kloakrensning og kloakspuling mange forskellige steder. Vi har blandt andet stor erfaring inden for tømning af samletanke, vedbrønde, pumpebrønde med mere.

Hvis du eller din virksomhed mangler professionel hjælp til kloakrensning og kloakspuling, er vi den helt rigtige virksomhed at kontakte. Vi står altid klar til at give dig et godt og uforpligtende tilbud. Kontakt Dansk Kloak Tv på telefon 53 63 55 75 eller på e-mail flemming@danskkloaktv.dk.

Dansk Kloak Tv Aps​

​​Skolevang 15

2660 Brøndby Strand

CVR: 37 67 43 46

​Kontakt os i dag

​​Telefon: 53 63 55 75

E-mail: flemming@danskkloaktv.dk

DØGNSERVICE i hele landet, samt Sverig​e

​Vi er medlem af

Dansk Kloak Tv
Skolevang 15
2660 Brøndby Strand
Tlf.: 53 63 55 75
CVR: 27111173
flemming@danskkloaktv.dk