RING53 63 55 75

DØGNSERVICE i hele landet, samt Sverig​e

Faldstamme som trænger til renovering?​

Har dit private hjem eller din virksomhed en faldstamme, som trænger til en professionel renovering? Hos Dansk Kloak Tv renser og renoverer vi faldstammer, og hvis behovet er der, foretager vi ligeledes en TV-inspektion. Vi rykker ud til alle opgaver på Sjælland. Desuden er vi medlem af Dansk Byggeri og DTVK, hvilket sikrer hyppige kvalitetstjek af vores virksomhed.

Udfører inspektioner af din faldstamme

Vi har stor erfaring med TV-inspektion, som er et system, der bruges til at lokalisere skader på dine rør – samt faldstamme. Vi er opdateret på den nyeste teknologi inden for TV-inspektion og er aldeles velegnede til at undersøge faldstammen nærmere. Vi har 20 års erfaring inden for kloakservice.

Når vi får til opgave at rense en faldstamme, vurderer vi først med et Tv-kamera, hvilken type rensning, der er mest hensigtsmæssig. Herefter renser vi faldstammen med motorspiral, industrispuling eller almindelig spuling. Efter denne renovering og rensning laver vi til sidst en TV-inspektion som kontrol. Til sidst har du som kunde mulighed for at modtage en tv-optagelse af den rensede faldstamme.

Dygtige og veluddannede medarbejdere

Vores medarbejdere er altid engagerede og veluddannede inden for faget. Vi har altid kunden i fokus og er opsat på at rense din faldstamme – til din fulde tilfredsstillelse. Vi er desuden meget fleksible og har døgnservice, hvilket gør det muligt at ankomme hurtigt til akutte situationer.

Hvis din egen eller din virksomheds faldstamme trænger til rensning eller renovering, er vi hos Dansk Kloak tv ApS klar til at varetage denne opgave.

Vi står altid klar til at give dig et godt og uforpligtende tilbud. Du er velkommen til at kontakte os på telefon 53 63 55 75 eller på e-mail flemming@danskkloaktv.dk.​

Dansk Kloak Tv Aps​

​​Skolevang 15

2660 Brøndby Strand

CVR: 37 67 43 46

​Kontakt os i dag

​​Telefon: 53 63 55 75

E-mail: flemming@danskkloaktv.dk

DØGNSERVICE i hele landet, samt Sverig​e

​Vi er medlem af

Dansk Kloak Tv
Skolevang 15
2660 Brøndby Strand
Tlf.: 53 63 55 75
CVR: 27111173
flemming@danskkloaktv.dk